Sunday, February 17, 2013

Risikan

Entah di mana mahu bermula. Saya tulis lambat kerana tidak tahu bagaimana untuk tulis. Juga gambar tidak ada pada saya. Nanti saya update dengan gambar.

Bermula 25 Disember tahun lalu. Terus melangkah laju. Jadi, satu "pacakan" ditanda. 12 Februari 2013.


Bercerita tentang majlis adalah sangat warna-warni. Sangat-sangat. Saya minta maaf, tapi saya akan update lagi dengan gambar. Sebab, saya gagal menyusun ayat. Biarlah gambar-gambar yang berbicara nanti.

Kemudian, dengan riangnya saya membeli, memula langkah untuk mencatat setiap satu.


Sesungguhnya, banyak persediaan perlu dilakukan. Terlalu banyak. Persediaan mental juga sangat diperlukan. Apatah lagi, segala-galanya nampak seperti melangkah laju.

Saya mohon doa dari kalian semua, agar Allah permudahkan urusan ini. Amin.

Saturday, February 02, 2013

Annual Dinner 2013

Event ini berlansung pada bulan January yang lalu. Baru terhegeh-hegeh mahu nulis di sini. Dah lama sangat tak pergi dinner. Sangatttt excited. Haha.

Couldnt ask for more "kacak" boss. Haha.

So, malam itu kami ke hotel. Seperti biasa saya amat susah hati pasal baju. Nak beli baru, nak tempah baru, tiba-tiba tak sempat. Maka, korek-korek baju lama, sarung muat-muat saja. Saya adalah memakai baju tujuh tahun yang laluuuu. Haha. End up seharian tak makan akibat kerisauan baju tak muat. Seriously!


Gambar di atas ialah saya bersama Esther di atas pentas, bersama "produk" kami. Ya, yang Esther pegang itu adalah hasil kerjasama kami, dan ia telah disenarai pendek untuk satu pertandingan.


Ini kumpulan lagi satu. "Produk" mereka yang kat bawah tu, berupa pokok. 

Dannnnnn, akhirnya saya dan Esther menang! Yeay! Kami dapat 50 dollarrr Amerika seorang. Gumbira tau. Sebab dah lama tak naik stage dan menang. Haha. Yalah, sejak bekerja ni, nak naik stage apa, kan?Kami bergumbira malam itu. Walaupun acara tidak lama, tiada nyanyi-nyanyi or persembahan menari-nari, tapi gelakkkk besar tengok persembahan video. Bos juga sangat gembira melayan rakan-rakan dia yang dijemput khas. Hehe.

Semoga akan ada banyak dinner lagi tahun ini. Yeay!


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...